Vanaf 28 november 2011 is er een Expositie bij Hillpark meubelen te Lelystad.

Deze meubelzaak is 26 november ingericht met 15 olieverf schilderijen en duurt in eerste instantie 3 maanden.

Op 1 en 2 oktober 2011 werd voor de zesde keer de Atelierroute gehouden.

Na nominaties in 2008, 2009 en 2010 ga ik weer voor succes en het plezier van een open dag.

"Atelierroute en mooi weer.....en dan dit.....je wordt steeds blijer.....

Zomaar een reactie, anoniem en spontaan in ons gastenboek gescheven. Het gastenboek van Beautyart telt na het stralende atelierrouteweekend 2011 maar liefst 8 nieuwe pagina´s, gevuld met waardevolle, warme reacties van zowel trouwe ´fans´als nieuwe bezoekers.

Voor Beautyart was de deelname voor de 4e keer; de voorbereidingen beginnen royaal van te voren, de dag voor het weekend wordt alles in gereedheid gebracht en telkens is er weer - ....heel even....- de spanning of er wel iemand de weg naar ons zal vinden.

Nadat de bel door de eerste bezoeker wordt ingedrukt, is die zorg verleden tijd. Het weekend rijgt zich aaneen met prachtige ontmoetingen, een goed glas en een fijn gesprek. Buiten wapperen de Tibetaanse bidvlaggen vrolijk en uitnodigend en de ´fietsenstalling´die er ontstaat bewijst dat het werkt :-)

Was de zaterdagmiddag met een kleine 30 bezoekers nog overzichtelijk, de zondagmiddag zagen we in amper 4 uur tijd ruim 60 blije mensen. Blij naar binnen en dankbaar bij vertrek. Als je dan ´s avonds alles weer aan kant hebt en met de benen op tafel in je gastenboek kijkt, weet je een ding zeker:

Beautyart wil ook in 2012 weer van harte van de partij zijn!

Lieve organisatoren, bezoekers en vrienden van Beautyart.....Dank jullie wel!

Han, Erica en onze Jos (catering)

Zie voor verdere info www.atelierroutelelystad.nl